Ayuda con Buscar cursos
Course Image Costos de Alimentos y Bebidas

Determinar los costos de almacenamiento y producción de alimentos y bebidas, a través de las técnicas, procedimientos y normatividad aplicables.

Course Image ENGLISH G- III

English III

Students can understand the main points of clear standard speech on familiar matters regularly encountered in work, school, leisure, etc. They can understand the main point of many radio or TV programmes on current affairs or topics of personal or professional interest when the delivery is relatively slow and clear.

They can understand texts that consist mainly of high frequency everyday or job-related language. Also can understand the description of events, feelings and wishes in personal letters.

Students can write simple connected text on topics which are familiar or of personal interest. They can write personal letters describing experiences and impressions.

Students can connect phrases in a simple way in order to describe experiences and events, dreams, hopes and ambitions. They can briefly give reasons and explanations for opinions and plans. They can narrate a story or relate the plot of a book or film and describe their reactions

Course Image GEOGRAFÍA GASTRONÓMICA NACIONAL


GEOGRAFÍA GASTRONÓMICA NACIONAL


BIENVENIDA!!!


BIENVENIDOS A LA MATERIA DE GEOGRAFÍA GASTRONÓMICA NACIONAL, EN ESTA MATERIA APRENDERÁS LOS CONCEPTOS DE GEOGRAFÍA RELACIONADOS CON LA GASTRONOMÍA, DONDE SE ANALIZARÁ QUE LOS ELEMENTOS CORRESPONDIENTES INFLUYEN DEMACIADO EN LA DIVICIÓN GASTRONÓMICA NACIONAL...TE INVITO A QUE TE TRANSPORTES CON TU DOCENTE A CONOCER ESTA PARTE INTERERSANTE DE TU MATERIA...ÉXITO EN ESTA NUEVA ADQUISICIÓN DE CONOCIMIENTOS!!!

Conocer y aplicar las contribuciones de la psicología como ciencia, al ámbito de la alimentación y nutrición.